KOKKI – Levi, Talvisesonki 2025–2026
Haaveiletko talvesta, jossa yhdistyvät työn imu, tunturimaisemat ja unohtumattomat elämykset? Nyt siihen on mahdollisuus! ❄️✨
Etsimme kokkeja liittymään huipputiimiimme Levin talvisesonkiin 2025–2026.
Mitä kokkina teet?
-
Loihdit herkullisia makuelämyksiä kiireisen sesongin sydämessä
-
Työskentelet laadukkaiden raaka-aineiden parissa ja pääset näyttämään osaamisesi vauhdikkaassa ympäristössä
-
Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sesonkikeittiön monipuolisissa tehtävissä
Miksi Levi?
Levi ei ole vain työpaikka – se on elämys, jonka muistat vielä vuosien päästä!
-
Upeat tunturimaisemat, revontulet ja lumoava luonto
-
Monipuoliset harrastusmahdollisuudet: laskettelu, hiihto, moottorikelkkailu ja paljon muuta
-
Eläväinen kylä, after ski ja ainutlaatuinen työyhteisö
Mitä toivomme sinulta?
-
Reipasta ja positiivista asennetta
-
Aiempaa kokemusta keittiötyöstä
-
Kykyä toimia sesongin vauhdikkaassa arjessa
-
Suomen ja englannin kielen osaamista
Mitä tarjoamme?
-
Monipuolisen työn upeassa ympäristössä
-
Kannustavan tiimin ja hyvän perehdytyksen
-
Mahdollisuuden majoitukseen
-
Henkilöstöetuja, kuten lasketteluliput tai ruokailuetuja
-
Tilaisuuden kokea unohtumaton talvikausi, joka jää mieleesi loppuelämäksi
Hae mukaan pian ja varmista paikkasi sesonkikeittiössä!
Sesonki Levillä alkaa lokakuussa, mutta työt voit aloittaa joustavasti, työntekijätarve on aina huhtikuulle 2026 saakka. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja kuinka kauan pystyt työskennellä. Kohteita ja rooleja on useita ja käymme ensimmäisen vaiheen haastattelussa tarkemmin niitä läpi. Keskustelemme myös käytännön järjestelyistä sesonkityöhön liittyen. Jätäthän siis hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana!
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Saara Rouvinen
HR- ja rekrytointiasiantuntija
050 327 1199
saara.rouvinen@wpgroup.fi